dissabte, 2 d’octubre del 2010

Carta de la Directora de l’Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) dirigida al nostre antic president Jaume Busquets Font


Benvolgut president,
L’any 2009 ha estat un any excepcional en donació i trasplantament a Catalunya, com ja sabeu.
Els nostres equips de donació i trasplantament, com també els centres hospitalaris en general amb el seu personal sanitari i no sanitari han fet una gran feina. Des de l’Organització Catalana de Trasplantaments volem agrair l’esforç fet per la vostra associació no sols enguany sinó des de fa tants anys en la promoció de la donació en col·laboració amb l’OCATT i per tant amb el Departament de Salut.
No veiem que hàgim tocat sostre en l’àmbit de la donació, com ja hem dit moltes vegades, i el vostre ajut seguirà sent imprescindible en els propers anys.
En aquest sentit el suport que necessitarem l’any 2010 estarà orientat al programa “d’impregnació social de la donació” a tots els racons de Catalunya, preparant amb vosaltres tant el material divulgatiu com la formació del voluntariat de totes les associacions de voluntaris i universitaris de Catalunya.
Comptem amb el vostre ajut, la vostra experiència i la vostra participació en aquest projecte del que esperem grans resultats a mig i llarg termini.
Enhorabona a tots per la tasca feta.

Rosa Deulofeu i Vilarnau
Gener de 2010