divendres, 1 d’octubre del 2010

Ser soci té avantatges

Durant els darrers mesos hem pogut establir un conveni amb diferents empreses per a que facin un descompte als nostres socis a l’hora de comprar-hi o demanar els seus serveis i estem convençuts que això serà tant del vostre interès com del dels vostres familiars. Hem triat uns establiments que ofereixen articles que poden ser de gran ajut, o de primera necessitat, i també d’oci.
Cal presentar una acreditació d’ésser soci de l’AMARG. Per obtenir-la, només cal que us poseu en contacte amb el secretari de l’AMARG.

AMARG
C/ Barcelona, 23, entresòl, 2a
17001 Girona
(davant l’estació de tren / autobús)
Telèfon: 972 20 51 77
Horari: de 10 a 13 h.
amarggirona@telefonica.net


Podeu gaudir d’un descompte en els següents establiments:


Descompte d’un 10%


Va d’ajudes està a prop de La Salle de Girona. Ofereix tot tipus d’ajudes tècniques i adaptacions per a la llar i per a les persones. Per tenir una idea, us recomanem que hi passeu per mirar tot el que hi tenen. No es pot descriure amb paraules. És accessible amb cadira de rodes.


Descompte d’un 15%


A Sonor Audífonos, que tenen 3 establiments (a Girona, Figueres i Vic), hi trobeu audiòfons, accessoris i piles, però també fan reparacions d’aquests aparells. És accessible amb cadira de rodes.


Descompte d’un 20%

A novòptica i Òptica Sta. Clara de Girona us ofereixen una àmplia gamma d’ulleres graduades, ulleres de sol, lents de contacte, microscopis, telescopis i prismàtics.
L’Òptica Sta. Clara, al carrer del mateix nom, és accessible amb cadira de rodes.

Descompte d’un 20%



Si voleu gaudir d’un bon menjar en família, amb carns a la brasa, unes bones amanides, així com tastant les especialitats de la cuina americana, mexicana i mediterrània, us recomanem:

Descompte d’un 15%

Aquesta promoció és vàlida de diumenge a dijous, durant  els mesos de setembre i octubre de 2010, presentant-hi l'edició en paper de la revista +vida, i només al restaurant Foster’s Hollywood del centre comercial Espai Gironès de Salt. Accessible amb cadira de rodes.




Descompte d’un 17%

La Consulta de podologia de M. Carme Font ofereix un 17% de descompte en cada visita de quiropòdia a tots els socis. Cal demanar hora prèviament al tlf. 972 21 96 69. La consulta de la podòloga M. Carme Font està situada a la carretera de Barcelona, núm. 23, 1r, 2a, de Girona i disposa d’ascensor. Recordeu que hi cal demanar hora!





Descompte d’un 15%

L’empresa Mertimer SL ofereix un descompte d’un 15% en tots els cursos i serveis, i també la possibilitat de presentar gratuïtament els candidats interessats que ho demanin a empreses selectes. Només cal posar-se en contacte amb la Sra. Mercedes Escudero mitjançant el seu correu electrònic mertimer@mertimer.com o bé per telèfon trucant al 666 051 125.
 (C/ Josep M. Gironella, 1-3, Girona). És accessible amb cadira de rodes.