dijous, 14 d’octubre del 2010

Entrevista a Mercedes Escudero, gerent de MERTIMER SL

Abans de res, volem recordar-vos que l'empresa MERTIMER SL ofereix un descompte d’un 15% en tots els cursos i serveis, i també la possibilitat de presentar gratuïtament els candidats interessats que ho demanin, a empreses selectes. Només cal posar-se en contacte amb la Sra. Mercedes Escudero mitjançant el seu correu electrònic mertimer@mertimer.com o bé per telèfon trucant al 666 051 125. També podeu passar per la seu de MERTIMER SL (C/ Josep M. Gironella, 1-3, Girona  -  Accessible amb cadira de rodes).



+vida: Què oferiu o què feu?
M. E.: Som una empresa de recursos humans (RRHH), amb tres vessants diferents: Formació, orientació i selecció de personal.
+vida
: MERTIMER SL, a qui va dirigida?
M. E.: A qualsevol persona o empresa. Si parlem d’una empresa, primer analitzem com podem millorar el rendiment de cada treballador, mitjançant formació, tant individual com per departaments, etc.
A nivell individual, atenem a tota persona que vulgui formar-se i desenvolupar el seu creixement personal.
+vida
: Per on comenceu?
M. E.: Hi ha diferents alternatives: Mitjançant motivació, optimització del temps, orientació laboral, desenvolupament d’habilitats etc.
Intentem d’apropar-nos a les persones per donar suport i recolzament.
Te n’adones que avui dia gairebé no tenim temps per escoltar?
La nostra comesa és anar més enllà, volem que les persones creguin en elles mateixes, que facin augmentar la seva autoestima.
+vida
: I pel que fa a empreses?
M. E.: Una empresa comença com a una il·lusió, després es converteix en un projecte i aquest es comparteix amb la resta de la gent. D’alguna manera, darrere d’una empresa sempre hi ha famílies que es mantenen gràcies a ella; és per això que l’empresa per a mi es vital. Faré tot el possible perquè els treballadors i especialment els empresaris no es desmotivin i segueixin endavant, perquè són ells els que fan possible el moviment i el creixement.
+vida
: Realment, la crisi és tan dolenta?
M. E.: No m’agrada la paraula crisi, ¿puc substituir-la, de moment, per un altre concepte? Llavors la meva resposta seria que no estem en un bon moment – però si em permets generalitzar i posar un exemple, et respondré.
+vida
: I tant que sí.
M. E.: Imagina’t una escala amb molts esglaons, i al capdamunt hi ha un premi. Hem volgut arribar-hi tots de cop, i massa de pressa, i el pes de tots plegats l’ha feta caure. Ara ens toca a tots nosaltres unir-nos i construir uns esglaons més sòlids i més forts, per al nostre present i futur, i per poder arribar al nostre objectiu.
+vida
: Veig que estàs molt a prop de la gent, ¿és veritat o no?
M. E.: Gràcies. Em penso que sí, perquè la meva feina la faig amb les persones, i són les persones que sempre m’ensenyen quelcom positiu. És gràcies a elles que em sento viva i amb projectes.